menu-item-blog0

Welkom

Burgemeester voert campagne met knipoog - artikel HLN

op . Gepost in Blogs

naamkaartjes Kamer 13-2

"Mijn slogan is een knipoog naar de commotie die is ontstaan bij het bellen naar de 100. Er was verwarring tussen Moorslede en Moorsele. Ik heb de bevolking toen opgeroepen duidelijk te articuleren", lacht burgemeester Ward Vergote.

Voor een brand in de Iepersestraat in Moorslede werd onlangs de brandweer van Moorsele opgeroepen. Wat gebeurde, kwam eind januari uitvoerig in de media. "Overal in de provincie word ik daarover aangesproken", zegt Ward Vergote. "De mensen vragen of ik de burgemeester ben van Moislée of van Moirsjèle (lacht). Die slogan komt op al mijn affiches. Ik maak er een soort herkenningspunt van. Ik hoop dat de mensen ook de link leggen met de inspanningen die ik deed om het dossier voor de renovatie van het zwembad De Amfoor rond te krijgen."

De burgemeester van het Lievendsdorp vermeldt ook zijn telefoonnummer. "Omdat ik zeer bereikbaar voor de bevolking wil zijn, en om hun vragen te beantwoorden", aldus de burgemeester. "Die bereikbaarheid vind ik zeer belangrijk, ook voor de rest van het schepencollege. Dat wordt ook gevraagd door het nationaal partijbestuur van Open Vld." (DBEW)