Welkom

Uitnodiging infoavond drugs voor ouders, theatervoorstelling en fruitsapfuif voor 6de klassers

op . Gepost in Blogs

Beste ouder(s),      

Hoogst waarschijnlijk bent u al op de hoogte van het MEGA-project waaraan uw kind heeft deelgenomen op school. MEGA staat voor Mijn Eigen Goed Antwoord en wil jongeren op een verantwoorde manier "nee" leren zeggen tegen allerlei soorten drugs. Dit bestond uit een lessenpakket van 10 reeksen, verspreid over het ganse schooljaar.

 54f9b5b516fb089e3d6bd6179027b2bb_1348480823.jpgAls afsluiter@ voor dit hele MEGA-gebeuren hebben wij voor u een infoavond georganiseerd. Het CGG Largo zal deze verzorgen. Naast een klein deel rond productinformatie van drugs zal de nadruk vooral liggen op het pedagogische: hoe kunt u als ouder omgaan met (mogelijk) druggebruik van uw kind.

Deze infoavond gaat door op woensdag 4 juni 2014 van 18.30u tot 20.15u in GC De Bunder (Iepersestraat 52 B) te Moorslede.

Daarnaast is er voor uw zoon/dochter de theatervoorstelling “Dronken in de rook” van Paco Producties voorzien. Daarna is er ook nog de heuse en welbekende fruitsapfuif. Dit gaat net als de infoavond door van 18.30u tot 20.15u in GC De Bunder. Iedere zesdeklasser krijgt 2 bonnetjes voor op de fruitsapfuif. Als u dit niet voldoende vindt, geeft u best nog wat geld mee (1 consumptie = 1,5 €) met uw zoon/dochter. Ouders die liever de theatervoorstelling van de zesdeklassers zouden meevolgen, kunnen dit uiteraard zonder probleem (gelieve dit dan aan te duiden op het inschrijvingsblad).

Om alles op voorhand te kunnen klaarzetten, vragen we om u EN uw zoon/dochter vooraf in te schrijven voor deze avond. Daarvoor vult u het volgende blad in en dit mag terug meegegeven worden met uw zoon/dochter naar school. Inschrijven kan tot en met vrijdag 30 mei!

Wij hopen u en uw kind op deze avond te mogen ontmoeten.

Vriendelijke groeten!